вторник, 31 май 2016 г.

О Т К Р И Т А след фалшифицирани документи в съда


--------------------------------------------------------------

Здравейте отново . Мога да кажа за себе си , че съм най щастливият човек на този свят . Днес пристигнаха резултатите от ДНК теста който се наложи да направим с дъщеря ми . Преди известно време с моето момиченце се открихме във Фейсбук групата Къде Си . Аз търсих дъщеря си, която е родена на 03.04.1973г. е град София , а тя търсеше своята биологична майка.
Писахме си , говорихме по телефона, видяхме се по скайп и по всичко личеше, че това е моята дъщеричка . Искахме да бъдем на 100% сигурни за това със съветите на групата, дъщеря ми успя да се добере до решението на съда.

Това беше най -нещастният ден за мен, както и за нея. Бяхме много разочаровани и отчаяни от това, което се видя в решението на съда. За нейна биологична майка бе посочено друго име, не беше моето. Случи се преди близо 6 месеца. Това не ни спря да продължаваме да поддържаме контакт. Дълбоко в себе си аз усещах, че това е моето дете. Реших да се дойда в България за да направим ДНК тест.
Днес се обадихме до клиника за да разберем резултата от теста. Не мога да ви опиша какво почувствах, когато разбрах, че теста е положителен. Тя е моята дъщеричка, моето детенце.
Благодаря на всички ви, че бяхте до мен и помогнахте на една майка сгрешила преди много години да получи втори шанс. Винаги ще бъда с вас. Целувки и късмет на всички ви !.


О Т К Р И Т А !
--------------------

Приятели открих дъщеря си !
Но как да повярвам след толкова години ??? Очаквам разговор с дългоочакваната моя ,мила дъщеричка. Разбрах ,че е добронамерена към мен. Всичко това се случи благодарение на администраторите на тази прекрасна група КЪДЕ СИ ? Благодаря и на всички участници в групата който бяха до мен и ми помагаха. Очите ми не са пресъхвали нито за миг. Това е нещо неописуемо. Пожелавам го на всеки с подобна съдба !
---------------------------------------------------------------------------

03.04.1973г. - София
----------------------------
Казвам се Елисавета и през далечната 1973г., на 03.04. родих момиче в град София, в стария Майчин дом, което, принудена от обстоятелствата, на 20-я ден оставих за осиновяване. Бях бременна в 5-я месец и 10 дни преди сватбата, таткото ме изостави и отиде при друга. Нямах никаква финансова подкрепа от родителите ми и нещата доведоха до там. В болницата се появи първи братовчед на майка ми (главен лекар на Софийска поликлиника), който ме убеди, че детето ми ще го отгледат много добри хора от Бургас ( той - научен сътрудник, а тя - медицинска сестра) Сега разбирам, че всичко това е голяма мистерия. Записала съм я Ваня (Иванка) Елисаветина Стойнева. Осиновителите са били тогава около 40-годишни.
Благодаря, че ще споделите публикацията !

Няма коментари:

Публикуване на коментар